Dan nog over eten. F heeft weer fantastisch gekookt elke dag, met als hoogtepunt een groentengerecht uit het kookboek van Alain Caron. Kool en knolselderij (met veel boter en room) en niet te vergeten de half mislukt uitziende pizza's die toch verrukkelijk bleken. Het etentje bij restaurant Coulemelle had een ander hoogtepunt moeten worden maar werd het helaas niet. Eén van de amuses miste alle smaak door zoutgebrek, daarentegen was mijn ravioli zo bremzout dat ik niet verder kwam dan een halve ervan te eten. De ober reageerde onbeschoft. Bij de zoutloze amuse beweerde hij dat dat het niet kon dat het niet goed smaakte en bij de ravioli haalde hij zijn schouders op. Hij reageerde ook niet op mijn verzoek om het zelf te proeven in de keuken. De dame bij de kassa die we vertelden dat er een en ander was misgegaan zou het bespreken met de manager. Ik hoop dat ze dat doet want ik was er bloedsjacherijnig van geworden.
Het voorgerecht dat wél heel lekker was. Makreel met grapefruitsaus.
Nu zit ik in een waterig, maar heerlijk zonnetje voor het huis van de laatste ochtend te genieten en wil jullie toch ook de foto van de slang die ik zag ik de tuin van de oude juf van W. (die ook al in Arlebosc woont) niet onthouden.




